Erityisen tärkeänä toiminnassamme ovat nyt kahvion lisäksi vertaisryhmät, ruoan jakelu, liikuntaryhmät samassa rakennuksessa Liikuntamyllyssä ja asiantuntija-apu. Kahvilassa on viikoittain mahdollista tietovisailla, pelata lautapelejä ja lukea päivän lehteä. Sosiaalityöntekijä, hieroja ja kiropraktikko, lääkäri sekä oikeusneuvoja auttavat asiakkaita kun on tarvetta. Autamme niitäkin, jotka eivät löydä tietään kunnallisiin palveluihin ja pyrimme siihen, että selvitämme ongelmia aikaisessa vaiheessa ennen kun ongelmat ehtivät kasaantua.

Aikaisemmin olemme työskennelleet painotetusti päihdeasiakkaiden kanssa ja nyt siis myös niiden vähävaraisten kanssa, joilla päihteiden käyttö ei tuota köyhyyttä, vaan sen sijaan yhteiskunnan tukitoimien lakkauttaminen,

Hki, Roihuvuori. EU-ruoka-apu Meri-Vuosaaren työttömille. Jako Aurinkoisen Hymyn kautta 26-27.9-2016 f. hartti ahola

perinnöllinen köyhyys, puolison kuoleminen tai joku muu seikka johon myös toiminnallamme etsimme vastausta. Mikä saa yhä useamman ihmisen hakemaan apua muuta kautta kun kunnallisten toimien? Aikaisemmin ruoan jakelu on ollut nöyryyttävän tuntuista. Mikä saa nyt asiakkaat hakemaan ruokaa ilman tuntematta itseään noloksi tai peittelemään sitä?

Kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.
Me Aurinkoisessa hymyssä uskomme että yhdessä pystymme auttamaan toisiamme.

Toimintaamme ohjaa sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo.
Ihmisten auttaminen eri elämäntilanteissa on meille tärkeää.

AURINKOINEN HYMY RY
Myllypurontie 1 B
00920 HELSINKI
046-5417221 ja 0442359933
sp@subbuteopeli.fi

Avoinna: ma-pe 8-16 la 9-13

Aurinkoinen hymy