044 2359933 Avoinna Ma-Pe 9-16 La 10-13

Tervetuloa Aurinkoiseen hymyyn

Aurinkoinen hymy on matalan kynnyksen toimintakeskus kaikille Helsinkiläisille.

Meillä voit nauttia kahvilassamme edullisesta lounaasta tai piipahtaa vain kahvittelemaan. Kahviossamme ei tarvitse istua yksin vaan meiltä löydät aina hyvää seuraa. Kirpputoriltamme teet löytöjä, meillä on myös suuri määrä kirjoja myytävänä. Toimintakeskuksessamme voit harrastaa liikuntaa, saat auttavaa lakipalvelua ja vertaistukea.

Meille voit tulla sellaisena kuin olet.

Erityisen tärkeänä toiminnassamme ovat nyt kahvion lisäksi vertaisryhmät, ruoan jakelu, liikuntaryhmät samassa rakennuksessa Liikuntamyllyssä ja asiantuntija-apu. Kahvilassa on viikoittain mahdollista tietovisailla, pelata lautapelejä ja lukea päivän lehteä. Sosiaalityöntekijä, hieroja ja kiropraktikko, lääkäri sekä oikeusneuvoja auttavat asiakkaita kun on tarvetta. Autamme niitäkin, jotka eivät löydä tietään kunnallisiin palveluihin ja pyrimme siihen, että selvitämme ongelmia aikaisessa vaiheessa ennen kun ongelmat ehtivät kasaantua.

Aikaisemmin olemme työskennelleet painotetusti päihdeasiakkaiden kanssa ja nyt siis myös niiden vähävaraisten kanssa, joilla päihteiden käyttö ei tuota köyhyyttä, vaan sen sijaan yhteiskunnan tukitoimien lakkauttaminen, perinnöllinen köyhyys, puolison kuoleminen tai joku muu seikka johon myös toiminnallamme etsimme vastausta. Mikä saa yhä useamman ihmisen hakemaan apua muuta kautta kun kunnallisten toimien? Aikaisemmin ruoan jakelu on ollut nöyryyttävän tuntuista. Mikä saa nyt asiakkaat hakemaan ruokaa ilman tuntematta itseään noloksi tai peittelemään sitä?

 

Lisäksi muutamme edullisesti: 

Pakettiauto 25 E

Kuski 10€/h ja muuttomies 10€/h

50 senttiä/km

 

Kahviossa hinnat :

Hinnnsto

Kahvi 0,70€

santsikuppi 0,20€

tee 0,50€

puuro 0,50€

Voileipä 0,50€

Pulla

lihapiirakka 1€

pizzapala 1€

Kivennäisvesi

0,5l                      1€

1,5l                      1,5€

Lounas               3/4

 

Jäsenyys maksaa 15€. kannatusjässenyys on 50€. Jäsenyysmaksut tlille FI36 4405 0010 3332 38.